GOSSIP

Η Κόνι Μεταξά εξηγεί γιατί δεν έχει πει τίποτα για τον Ξιαρχό

Κάποτε η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό ήταν αχώριστοι, αλλά πλέον οι δυο τους δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα και αυτό το παραδέχτηκε και η ίδια η Κόνι.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός, υπήρξε και τηλεοπτικό ζευγάρι με τον γνωστό χορογράφο και μάλιστα οι δυο άλλοτε φίλοι είχαν κατακτήσει και την πρωτιά στο J2US.


Ωστόσο, ο πρόσφατος σάλος που προκλήθηκε όταν ο Τάσος Ξιαρχό  έκανε διαδικτυακά body shaming σε μια κοπέλα για τα κιλά της, στάθηκε η αιτία αυτή η φιλία να χαλάσει.


Και μπορεί ο ίδιος ο Ξιαρχό να απολογήθηκε δημόσια και να έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και από την ίδια την κοπέλα-θύμα του και να τη γνωρίσει από κοντά, αλλά η Κόνι από την πρώτη στιγμή που είχε ξεσπάσει ο σάλος, είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει πως δεν ταυτίζεται με τις απόψεις  και τη στάση του άλλοτε φίλου της.


Μάλιστα συνέχισε να τηρεί αποστάσεις και να μην κάνει καμιά δήλωση ακόμα και όταν ο ίδιος ο Ξιαρχό, στην ουσία την κατηγόρησε πως ακόμα και όταν αυτός σκέφτονταν την αυτοκτονία, η Κόνι δεν επικοινώνησε καθόλου μαζί του.


Και τελικά αυτή η φιλία μάλλον τελείωσε οριστικά, αφού σε πρόσφατο Q&A που έκανε η Κόνι στο Instagram, στην ουσία έμμεσα παραδέχτηκε πως ακόμη δεν έχει καμιά επαφή με τον Ξιαρχό και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να μιλάει για αυτόν


Συγκεκριμένα μια από τις απορίες των followers της ήταν: «Πότε θα μιλήσεις για όλη τη φάση με τον Τάσο; Πάντα τα έλεγες όλα έξω από τα δόντια».

 

Εκείνη ανέβασε ένα story και απάντησε: «Το ότι δε θέλω να μιλήσω για κάτι τόσο προσωπικό, δε σημαίνει ότι δεν τα λέω έξω από τα δόντια».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!