GOSSIP

Ο Νίκος Γκάνος ξεσπαθώνει κατά της ΕΡΤ για τις επιλογές της για τη Eurovision

Ο 38χρονος τραγουδιστής Νίκος Γκάνος μετά την ανακοίνωση της τελικής πεντάδας που επέλεξε η ΕΡΤ ως τελικούς υποψήφιους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision 2022, προφανώς εκνευρίστηκε και ξεσπάθωσε μέσω social media κατά της ειδικής επιτροπής της ΕΡΤ για τον τρόπο και τα κριτήρια που έκανε τις επιλογές της.

Ο Νίκος Γκάνος ήταν ένας από τους συνολικά 40 καλλιτέχνες που είχαν καταθέσει πρόταση στην ΕΡΤ για τον 66ο διαγωνισμό Eurovision στο Τορίνο και όταν είδε ποιοι πέντε καλλιτέχνες κρίθηκαν ως επικρατέστεροι έκανε ένα ξέσπασμα.

«Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος» έγραψε

«Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός;

Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με “αυτόν” , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο», έγραψε ο Νίκος Γκάνος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα είπα και ξαλάφρωσα, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!