GOSSIP

Ο Θεοφάνους ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε για τον Παντελίδη

Μια κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, ανάμεσα στον συνθέτη και μουσικό Γιώργο Θεοφάνους και την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, η οποία και απειλεί πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Θεοφάνους δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πως άκουσε την Αθηνά Παντελίδου πάνω από τον τάφο του γιου της, να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του.

Οι δηλώσεις αυτές είχαν προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας Παντελίδη, που έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους και τον καλούσε να ανακαλέσει.

Εκείνος έγραψε στο Twiiter: «Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρησαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος.

Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική.

Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…».

Η ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη

Λίγες ώρες μετά τη δημόσια συγγνώμη του Θεοφάνους μέσω twitter, η μητέρα του αείμνηστου τραγουδιστή Αθηνά, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram που πολλοί θεώρησαν πως συνδέεται με το tweet του Θεοφάνους αν και η ίδια δεν ξεκαθαρίζει αν τα λόγια της αναφέρονται στον Θεοφάνους ή όχι.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της Παντελή Παντελίδη και έγραψε: «Είναι κάποιες στιγμές που τα δάκρυα καίνε, όμως εσύ δεν είσαι εδώ. Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες;».

Πρόκειται για τους στίχους του τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη, «Αλκοολικές οι νύχτες».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!