TV BITS

Big Brother: Αποχώρησε ο Νάσος - Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του [βίντεο]

Με... άρωμα Survivor ήταν το χθεσινό Live του Big Brother, ενώ η αποχώρηση του Νάσου στο φινάλε της βραδιάς προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Oι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, υποδέχθηκαν χθες στο πλατό δύο δυνατούς Survivors, τον Χάρη Γιακουμάτο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα καθώς και τον δημοσιογράφο του Love it, Κωνσαντίνο Αρτσίτα. Μαζί και με την Αφροδίτη Γραμμέλη, σχολίασαν όλες τις εξελίξεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Για αυτήν την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν αρχικά ο Παναγιώτης Πέτσας, η Μαίρη Βαρσάμη, η Μαρία Αλεξόγλου, ο Νάσος Ντάλλης κι η Άννα Ελευθερίου. Ωστόσο, η Ανχελίτα ήταν αυτή που κέρδισε στην δοκιμασία του βέτο κι έσωσε τον Παναγιώτη από την διαδικασία, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση του στους υποψήφιους προς αποχώρηση, η Ευδοκία Τσαγκλή.

Οι πέντε υποψήφιοι διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά, όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Νάσος.

Ο ίδιος μετά την αποχώρησή του έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του και αναφέρθηκε και στην κόντρα του με την Άννα, αλλά μίλησε και για τις υπόλοιπες αντιπαραθέσεις του

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!