GOSSIP

Η Τούνη συνεργάζεται με την Τσαγκρινού και απολογήθηκε ξανά δημόσια [βίντεο]

Η Ιωάννα Τούνη, παρά τον σάλο που προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε στα social media κατά γνωστής αεροπορικής εταιρείας, συνεχίζει τα επαγγελματικά της πλάνα και ετοιμάζεται για μια νέα συνεργασία - έκπληξη και βρήκε την ευκαιρία να απολογηθεί ξανά για το συμβάν που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Ιωάννα αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια, για την ανάρτηση που έκανε η influencer, όταν εκνευρίστηκε επειδή αεροπορική εταιρεία τη χρέωσε κάποια ευρώ για υπέρβαρη αποσκευή.


Τώρα έγινε γνωστό πως η Ιωάννα θα συνεργαστεί με την τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού στα φετινά MadWalk  που θα διεξαχθούν στις 23 Νοεμβρίου.


Συγκεκριμένα, η εταιρεία ρούχων της Ιωάννας Τούνη θα λάβει συμμετοχή στο show, με εκείνη και την Έλενα Τσαγκρινού να ερμηνεύουν το νέο τραγούδι της.


Καθώς οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει η Έλενα και η Ιωάννα μίλησαν για αυτή τη συνεργασία στις τηλεοπτικές κάμερες και η γνωστή influencer βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει και πάλι συγγνώμη.


«Νομίζω πως ήταν μια πολύ μεγάλη παρεξήγηση το όλο θέμα. Εγώ δεν τοποθετήθηκα απόλυτα σωστά, οπότε σε ένα στόρι 15 δευτερολέπτων δεν μπορείς να πεις όλο το σκηνικό πώς έχει γίνει, οπότε γι’ αυτό τον λόγο έκανα κάποια έξτρα στόρις για να εξηγήσω καλύτερα το τι ακριβώς συνέβη», ανέφερε.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!