GOSSIP

Συγκλονίζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει»

Με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή η Ζενεβιέβ Μαζαρί, εξηγώντας τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και το πόσο τη δυσκόλεψαν ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Η κριτής του GNTM εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Καινούργιου και είπε: «Αυτά τα μαλλιά που βλέπετε είναι του Γιώργου», είπε η Ζενεβιέβ με αυθορμητισμό και εξήγησε: «Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Είχα πρόβλημα από πιτσιρίκι, είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ. Ήξερα ότι θεωρητικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τον αφαιρέσω».

«Πριν ξεκινήσει η πανδημία, οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας είχε φτάσει σε μέγεθος μπαλάκι του γκολφ. Από την αφαίρεση και μετά, ακόμα υπάρχει μια τεράστια ταλαιπωρία. Ο γιατρός μου είχε πει ότι όταν τον αφαιρέσεις θα αλλάξει το 70% της ζωής σου. Αλλάζουν τα πάντα», εξομολογείται η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Εγώ αυτό που έπαθα είναι ότι έχασα τα μαλλιά μου. Είναι από το αποτέλεσμα της αφαίρεσης, μέχρι ο οργανισμός μου να πάρει τα φάρμακα. Μου τα φτιάχνει ο Γιώργος τώρα.

Το άλλο που με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα. Σκέψου τώρα να γυρίζεις, να εργάζεσαι με πανδημία και να ξέρεις ότι το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι το χειρότερο», καταλήγει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!