GOSSIP

Έξαλλος έγινε ο Σπύρος Μπιμπίλας με κάτι που έκανε ο Άρης Σερβετάλης [βίντεο]

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, σε βραδινή του έξοδο, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του, για τη συμπεριφορά ενός συναδέλφου του και συγκεκριμένα του επίσης γνωστού ηθοποιού Άρη Σερβετάλη.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο Κιβωτός επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, όπως είχαν αποφασίσει οι παράγοντες του θεάτρου, βάσει των νέων μέτρων.

Ο ίδιος ο ηθοποιός είπε πως δεν ήθελε τον διαχωρισμό των θεατών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και έτσι το θέατρο Κιβωτός αναγκάστηκε να ρίξει αυλαία και να σταματήσει τη λειτουργία του, αφού πρόκειται για έργο με έναν πρωταγωνιστή επί σκηνής.


Η αντίδραση του Μπιμπίλα

«Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε: «Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά. Ο κορωνοϊός έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα στα θέατρα, ήδη άλλο θέατρο έκλεισε επειδή κόλλησαν οι ηθοποιοί και τώρα τους απειλεί ότι θα τους απολύσει», είπε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!