GOSSIP

Η αδελφή της πρώην φιναλίστ του GNTM λέγεται πως θα πάει στο Survivor

Μετράμε πλέον αντίστροφα προς την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor και ολοένα φουντώνουν οι φήμες για τα πρόσωπα που πιθανά θα ετοιμάσουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο και θα είναι οι νέοι παίκτες του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης και τώρα ακούγεται έντονα το όνομα της αδελφής ενός μοντέλου που γνωρίσαμε στο GNTM.

Ο λόγος για την Μαρία Κερασιώτη, την αδελφή της Παρασκευής Κερασιώτη, της ψιλόλιγνης τσιγγάνας που κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο ριάλιτι με τα μοντέλα.


Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Σπύρου Κεραμίδα, που είδαμε στην εκπομπή της Καινούργιου, η Μαρία Κερασιώτη πριν από δύο περίπου εβδομάδες βρέθηκε στην Αθήνα, όπου και πέρασε από το πρώτο κάστινγκ για το Survivor 5.

«Έχει περάσει από κάστινγκ η αδερφή ενός πασίγνωστου μοντέλου το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του GNTM. Πρόκειται για την Παρασκευή Κερασιώτη. Αναφερόμαστε στην αδερφή της όμορφης τσιγγάνας που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων.

Η Μαρία Κερασιώτη πέρασε από το πρώτο κάστινγκ. Για τον λόγο αυτό ήρθε στην Αθήνα από την Πάτρα όπου και ζει μόνιμα», ανέφερε στο ρεπορτάζ της εκπομπής.

Το tlife.gr δημοσιεύει φωτογραφίες της Μαρίας και θυμίζει πως η  Μαρία Κερασιώτη είναι αθλήτρια, κάτι το οποίο αποτελεί μεγάλο προτέρημα για τα αγωνίσματα του Survivor αν τελικά καταφέρει να περάσει από το τελικό κάστινγκ το οποίο είναι προγραμματισμένο τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!