MEN'S GUIDE

Ο Γιώργος Καράβας παραδίδει μαθήματα street style στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

To μοντέλο Γιώργος Καράβας, μετά την τηλεοπτική εμφάνισή του ως coach των μοντέλων του GNTM έχει αποκτήσει πολλούς φαν στα social media, όχι μόνο γιατί είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άντρας, αλλά γιατί ακόμα και άντρες έσπευσαν να θαυμάσουν, ακόμα και να αντιγράψουν το στυλ του.

Τώρα που έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του ριάλιτι με τα μοντέλα, ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του  Ραφαέλα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν μια ρομαντική εξόρμηση στη Νέα Υόρκη, όπου και διαμένουν σε γνωστό ξενοδοχείο στο Soho.


Και τις τελευταίες μέρες, το γνωστό μοντέλο κάνει αναρτήσεις από αυτό το ταξίδι του και πραγματικά ο Καράβας έχει υιοθετήσει πολλά fashion trends της σεζόν για να κάνει τέλεια outfits και να βολτάρει στη Νέα Υόρκη.


Έτσι τον είδαμε να επιλέγει φανατικά λευκά παντελόνια (και jeans) που ειδικά φέτος έχουν την τιμητική τους και τους χειμερινούς μήνες, σε ένα από τα πιο hot trends της χρονιάς.


Τον είδαμε να φορά και ένα απολύτως in fashiuon bomber jacket, αλλά και καμηλό παλτό σε loose γραμμή, να τολμά να υιοθετήσει το trend των animal prints που παραμένει ισχυρό και φέτος και να βολτάρει σε πάρκο με beanie σκουφάκι, καρό πανωφόρι, λευκά sneakers και τζιν με κοντά παντζάκια.


Απλά αντιγράψτε άφοβα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!