GOSSIP

Ο Λιανός θα μετακομίσει με όλη την οικογένεια στον Άγιο Δομίνικο [βίντεο]

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, που πρόσφατα έγινε για τέταρτη μπαμπάς (έχει αποκτήσει και τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του), ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor και ο ίδιος αποκάλυψε πως στο ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο, όπου αναμένεται να παραμείνει για μήνες, θα φροντίσει να έχει συνέχεια πλάι του τη σύντροφό του και το μωράκι τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αποκάλυψε ότι πρόκειται να τον συνοδεύσουν στον Άγιο Δομίνικο η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και το νεογέννητο μωράκι τους.

«Έχουμε πολλούς λόγους να μείνω σπίτι πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο γιατί θα μας λείψουν όλοι. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ημέρες και να τις περάσουμε ποιοτικά, οικογενειακά. Επειδή θα φύγω για τον Άγιο Δομίνικο και θα κάνω έξι μήνες να δω αγαπημένα πρόσωπα, προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους αλλά το κενό δεν γεμίζει με τις βίντεο κλήσεις. Το μωράκι μαζί με τη σύντροφό μου θα έρθουν στον Άγιο Δομίνικο. Από εκεί και πέρα, τα τρία παιδιά έχουν τα σχολεία τους, οπότε θα εκμεταλλευτούμε - αν τα καταφέρουμε - την περίοδο των γιορτών του Πάσχα. Δεν θα φύγουμε μαζί με την Κωνσταντίνα. Όπως και πέρυσι, θα κατέβω ένα μήνα μόνος μου, για να ξεκινήσει το project και να νιώσουμε μια ασφάλεια με τα γυρίσματα και μετά θα έρθουν», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!