GOSSIP

O Καφετζής δηλώνει πως έχει απογοητευτεί με τον Μπάρτζη [βίντεο]

Μπορεί όλοι να ετοιμάζονται για την μεγάλη πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor, αλλά τις τελευταίες ημέρες, έχει βρεθεί στο επίκεντρο, η σχέση των άλλοτε κολλητών φίλων Νίκου Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή.

Οι δυο τους, μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, είχαν γίνει αχώριστοι στο Survivor και συνέχισαν να είναι φίλοι και μετά, αλλά το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι δηλώσεις που δείχνουν πως η φιλία τους μάλλον σταδιακά φθίνει.


Τώρα ο Νίκος Μπάρτζης έκανε δηλώσεις που ενόχλησαν τον Τζέιμς.
 

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Καινούργιου πως «με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί».

«Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα την Κυριακή να μου το πει και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί έχουμε απομακρυνθεί, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor και νυν του J2U στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha.

«Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά» συμπλήρωσε ο Τζέιμς Καφετζής προσθέτοντας πως «αυτό που είπε ο Νίκος τρεις φορές είναι ότι είπε η Άννα Μαρία να μη πω κάτι. Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα, συγνώμη μα ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!