GOSSIP

Ο Ξιαρχό είπε πως μίλησε με τη Μεταξά αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα

Είναι γνωστό πως μετά το σάλο που προκάλεσε το διαδικτυακό bullying που έκανε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό σε μια άγνωστη κοπέλα, η άλλοτε κολλητή φίλη του Κόνι Μεταξά, είχε κόψει κάθε επαφή μαζί του και είχε κρατήσει αποστάσεις από τη στάση του και τις δηλώσεις του.

Και τώρα, ο χορογράφος, αφού απολογήθηκε στο... θύμα του, έχει επιστρέψει στην κανονικότητα και προσπαθεί να εστιάσει στα επαγγελματικά του βήματα και σε πρόσφατη έξοδό του, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Κόνι Μεταξά, αλλά το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους δεν γεφυρώθηκε... Μάλλον το αντίθετο συνέβη!

«Βρεθήκαμε, μιλήσαμε, χειροτέρεψαν τα πράγματα και το αφήσαμε. Το συμβάν δεν είναι τίποτα, απλά στεναχωρήθηκα και το αφήσαμε εντελώς. Τα ειρωνικά βλέμματα δεν βοηθάνε. Περίμενα να τα βρούμε στην κουβέντα μας και μόνο δεν τα βρήκαμε. Όλα ήταν ανάποδα, οπότε το αφήνω εδώ», λέει ο Τάσος Ξιαρχό.

«Στεναχωρήθηκες που έχασες την Κόνι από φίλη σου», ρωτά η δημοσιογράφος και ο Τάσος Ξιαρχό απαντά: «Πλέον δεν με νοιάζει καθόλου».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!