GOSSIP

Η Σίσσυ Χρηστίδου αν και ζει δύσκολες ώρες μας έδειξε το γιορτινό σαλόνι της

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου ετοιμάζεται και αυτή να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, μαζί με τους δυο γιους της, που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, στο νέο της σπίτι, στο οποίο μετακόμισε πριν λίγους μήνες. Ωστόσο η ίδια βιώνει δύσκολες ώρες.

Η Σίσσυ, όχι μόνο το προηγούμενο διάστημα ανέβαινε συχνά στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφτεί τη μητέρα της που αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά πρόσφατα η ίδια έκανε γνωστό μέσω social media, πως η αγαπημένη σκυλίτσα της η Ginger επίσης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε κλινική.


Η Σίσσυ Χρηστίδου κοινοποίησε, λοιπόν, στο Instagram φωτογραφία όπου κρατάει στην αγκαλιά της την ταλαιπωρημένη σκυλίτσα και έγραψε: «Ήταν 8 πολύ δύσκολες μέρες με αποκορύφωμα την χθεσινή κρίση που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της.. Ακόμα δεν έχουμε σίγουρη διάγνωση όμως οι γιατροί της έχουν κάποιες υποψίες. Για την ώρα νοσηλεία, εξετάσεις, ακτινογραφίες, υπέρηχοι.. και προσευχές… Και οι δικές σας καλοδεχούμενες..».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)


Από την άλλη, πριν λίγες ώρες, φρόντισε να μας δείξει πως παρά τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα, η ίδια προσπαθεί να βάλει το σπίτι της σε γιορτινό mood και μας έδειξε το όμορφα στολισμένο σαλόνι της όπου η ίδια και οι γιοι της χαλάρωναν βλέποντας το Home Alone. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!