GOSSIP

Ο Γρηγόρης Πετράκος έγινε έξαλλος με τον Αντώνη Κανάκη

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος συχνά προκαλεί σχόλια με τις απόψεις του για θέματα που σχετίζονται με την πανδημία και εξίσου συχνά ο ίδιος δεν κρύβει την οργή του για όσα λέγονται για αυτόν. Και τώρα ξέσπασε κατά του Αντώνη Κανάκη.

Η παρέα του Ράδιο Αρβύλα σχολίασε χιουμοριστικά μέσα στην εβδομάδα το βίντεο του τραγουδιστή, με το οποίο τασσόταν κατά του πρόστιμου των 100 ευρώ, που επέβαλε η κυβέρνηση στους ανθρώπους άνω των 60 αν δεν εμβολιαστούν και ο Γρηγόρης Πετράκος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τα όσα είδε στην σατιρική εκπομπή και ξέσπασε μέσω Facebook κατά του Αντώνη Κανάκη.

«Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.

Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας ‘λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω… Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες (και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται…

Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας… Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!