GOSSIP

Σοκ έχει πάθει ο Οικονομόπουλος μετά τη ληστεία στο σπίτι του [βίντεο]

Την ονομαστική εορτή του έχει σήμερα ο 37χρονος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, αλλά ο ίδιος μάλλον δεν έχει καμία διάθεση για εορτασμούς, μετά το σοκ που έπαθε όταν διαπίστωσε πως άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι του και έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα. 

Ο τραγουδιστής, έχει ξεκινήσει τις live εμφανίσεις του σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο και τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και ενώ ο ίδιος ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκονταν επί σκηνής στο Fantasia Live, άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι του στη Βούλα.

Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και έδωσε νέες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για επαγγελματίες του είδους, που τον είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν τις ώρες που εκείνος θα λείπει. Οι διαρρήκτες απενεργοποίησαν με ιδιαίτερο τρόπο τα συστήματα ασφαλείας και έψαξαν όλο το σπίτι για χρήματα και αντικείμενα αξίας, ενώ έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. 

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ναταλία Αργυράκη μίλησε με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν πολύ στεναχωρημένος και σοκαρισμένος με το συμβάν. Ωστόσο παραμένει αισιόδοξος πως οι Αρχές θα καταφέρουν να βρουν τη σπείρα που εισέβαλε στο σπίτι του.

Στην μονοκατοικία του στην Βούλα υπήρχαν κάμερες, ενώ ο τραγουδιστής έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!