GOSSIP

Η Καινούργιου αποκάλυψε πως συνάντησε τυχαία τον πρώην της [βίντεο]

Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά από ένα ειδύλλιο που κράτησε πολύ καιρό και σήμερα η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, πως είχε μια τυχαία συνάντηση με τον πρώην της.

Η παρουσιάστρια ενώπιον του τηλεοπτικού κοινού και των συνεργατών της αποκάλυψε πως το Σάββατο σε μαγαζί στο Κολωνάκι συναντήθηκε με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέφερε μάλιστα πως παρατήρησε κάποιους να τη φωτογραφίζουν με τον επιχειρηματία και στη συνέχεια είδε τα στιγμιότυπα στο διαδίκτυο.

«Μου συνέβη το Σάββατο. Ήμουν σε μαγαζί στο Κολωνάκι, δεν ήμουν στα μπουζούκια. Ήμουν με την παρέα μου. Με έναν άνθρωπο που έχεις υπάρξει τόσα χρόνια δε θα μιλήσεις; Συνειδητοποιεί ένας φίλος μου πως τραβάνε και ξαφνικά το βλέπεις στα sites. Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι. Να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατόπιν ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη ρώτησε: «Χάρηκες που τον είδες; Στενοχωρήθηκες;». «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό», αρκέστηκε να πει η Κατερίνα Καινούργιου, που δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!