MEN'S GUIDE

Τρεις είναι οι πιο απλοί και πάντα in fashion τρόποι για να φορέσεις ένα κασκόλ

Το κασκόλ την περίοδο του χειμώνα όχι μόνο είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για να αντιμετωπίσει κανείς το κρύο, αλλά μπορεί να αναδειχτεί στο fashion item το οποίο είναι ικανό να απογειώσει στυλιστικά ακόμα και το πιο... βαρετό ανδρικό outfit.

Για παράδειγμα ένα κασκόλ με έντονο χρώμα, μπορεί να κάνει την τέλεια αντίθεση με ένα μουντό γκρί, καφέ, μπεζ ή μαύρο outfit.

Όμως και ένα oversized κασκόλ μπορεί να αποτελέσει στιλιστικά μια αξιόλογη fashion statement πρόταση

Τώρα δε που πλησιάζουν οι γιορτές, τα κασκόλ με σκανδιναβικά μοτίβα ή ακόμα και τα... kitchy χριστουγεννιάτικα κασκόλ, μπορούν να σας χαρίσουν γιορτινά outfits με άποψη.

Στο gr.askmen.com διαβάσαμε τρεις προτάσεις δεσίματος του αγαπημένου αντρικού αξεσουάρ, που επανέρχεται στη ντουλάπα σου για να σε κρατήσει ζεστό και στιλάτο.

Θηλιά

Προσθέτει πόντους στο στυλ σου και δόσεις αρρενωπότητας στην εμφάνισή σου, ενώ ταυτόχρονα σε κρατάει ζεστό. Η θηλιά είναι το δέσιμο που σίγουρα αξίζει να επιχειρήσεις με το μάλλινο κασκόλ σου, όταν το κρύο είναι τσουχτερό. Ταιριάζει ιδανικά με το casual ντύσιμο, ειδικά με ένα μεσαίου μήκους τζάκετ, αλλά και με ένα μακρύ πανωφόρι. Σε περίπτωση που επιλέξεις όμως να φορέσεις ένα βαρύ, χοντρό παλτό, προτίμησε ένα πιο ελαφρύ κασκόλ, όπως είναι το κασμιρένιο.

 

Μία φορά γύρω από το λαιμό

Επίσης ένας απλούστατος τρόπος δεσίματος είναι να κρεμάσεις το κασκόλ έτσι ώστε να είναι το 1/3 από τη μια μεριά και τα 2/3 από την άλλη, κι έπειτα να γυρίσεις το μακρύτερο μέρος γύρω από το λαιμό. Αν σου αρέσει η άνεση, τότε αυτό το δέσιμο σου ταιριάζει γάντι.

Ριχτό

Ο ιδανικός τρόπος για να φορέσεις το κασκόλ, όταν η περίσταση απαιτεί να βάλεις τα καλά σου. Πέρασέ το γύρω από το λαιμό και κρύψε τις δύο άκρες μέσα στο σακάκι. Απέφυγε να επιλέξεις ένα μάλλινο ή ένα με prints κασκόλ. Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα μονόχρωμο κασμιρένιο, που θα δένει αρμονικά με τις αποχρώσεις του κοστουμιού σου και θα χαρίσει στυλ περασμένων δεκαετιών στην εμφάνισή σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!