GOSSIP

Το σχόλιο της Κορομηλά για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου προκαλεί αντιδράσεις

Οι αποκαλύψεις για την εμπλοκή του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου των Ράδιο Αρβύλα σε υπόθεση revenge porn προκαλεί θύελλα αντιδράσεων και δεκάδες celebrities έσπευσαν χθες να σχολιάσουν αυτή την είδηση.

Θυμίζουμε πως η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή, σε χθεσινές δηλώσεις της έσπευσε να πει πως δεν πρόκειται τελικά για υπόθεση revenge porn, αφού ο Παναγιωτόπουλος ανέβαζε εν αγνοία της, βίντεο και φωτογραφίες της σε πορνογραφικά sites και τι διάστημα που ήταν μαζί και η ίδια αποκάλυψε πως στην πορεία ανακάλυψε πως ο παρουσιαστής διατηρούσε πολλά προφίλ σε τέτοια sites και πως ανέβαζε και φωτογραφίες και βίντεο και από άλλες γυναίκες.


Η κοπέλα δε παραδέχτηκε πως συμφώνησε να τη βιντεοσκοπεί ο σύντροφός της στις προσωπικές τους στιγμές αν και δεν ήθελε, επειδή τον εμπιστεύονταν.


Η Ρούλα Κορομηλά έσπευσε χθες να σχολιάσει μέσω twitter  τα ακόλουθα: «Κρατείστε τις προσωπικές ερωτικές στιγμές σας μακριά από κάμερες. Μην επιτρέπετε σε κανένα, ούτε μισό φωτογραφικό κλικ, ειδικά όταν το ζητάει. Ποτέ δεν ξέρεις πόσες σκοτεινές πλευρές κρύβει κάποιος. Μάγκας ειναι αυτός/η που σέβεται και τιμά τις ιδιωτικές στιγμές» και ανέβασε ένα ανάλογο σχόλιο σε story στο Instagram.

 

Ωστόσο το μήνυμα της Κορομηλά προκάλεσε πολλές αντιδράσεις καθώς αρκετοί έσπευσαν να κατηγορήσουν την παρουσιάστρια πως... δαιμονοποιεί τη βιντεοσκόπηση ερωτικών στιγμών και να της τονίσουν πως μια γυναίκα μπορεί όντως να θέλει να βιντεοσκοπηθεί και πως το ατόπημα στην περίπτωση του παρουσιαστή δεν ήταν αυτή καθαυτή η βιντεοσκόπηση ή η λήψη φωτογραφιών αλλά το γεγονός πως δεν είχε τη συναίνεση της συντρόφου του.
Η ίδια δε η παρουσιάστρια αποδέχτηκε αυτά τα σχόλια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!