TV BITS

Survivor: Είδαμε να ξεσπά και η πρώτη...κόντρα στην ομάδα των Διάσημων

Χθες είδαμε την πρεμιέρα του Survivor και ήδη είδαμε να ξεσπούν οι πρώτες κόντρες.

Και οι δυο ομάδες πήγαν στις παραλίες τους και κλήθηκαν να αρχίσουν να διαμορφώνουν το χώρο τους αλλά αμέσως όλοι κατάλαβαν πως οι συνθήκες διαβίωσης στις παραλίες δεν είναι καθόλου εύκολες.


Έτσι είδαμε τη Μυριέλα Κουρέντη να έχει ένα μικρό τραυματισμό, τον Θάναση Μπέλο να υποφέρει από τσίμπημα εντόμου,  ακόμα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να διαμαρτύρεται και για τα κοχύλια στην άμμο που τρυπάνε τα πόδια της!


Παράλληλα φάνηκε να... ανατέλλει μια κόντρα στην ομάδα των Διάσημων, αφού όταν άρχισαν τις εργασίες για την κατασκευή της καλύβας, η... ηγετική συμπεριφορά ενός παίκτη προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, φάνηκε να εκνευρίζει με τη στάση του, τον Βαλάντη.

Ειδικότερα, ο Βαλάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να γίνουν τα πράγματα πολύ πολύ γρήγορα νομίζω πως είναι από την πλευρά του Γιάννη. Έχει πανικοβληθεί και το καταλαβαίνω αυτό, προσπαθεί μες στον πανικό του να μιλάει συνεχώς».

«Δίνει εντολές, δηλαδή ένα είδος επιστάτη ο οποίος δεν έκανε και κάτι… Το να λες να κάνουμε αυτό και να κάνουμε το άλλο, είναι πολύ εύκολο! Πράγμα το οποίο κάποια στιγμή με εκνεύρισε. Το να τον ακούω δηλαδή συνεχώς να λέει τι να κάνουμε Απλά έδινε εντολές και κάποια στιγμή δεν άντεξα και του είπα, «Γιάννη σε παρακαλώ, πρέπει να σταματήσεις». Δεν μπορώ να έχω μια φωνη να λέει και ο ίδιος να μην κάνει κάτι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!