GOSSIP

Η Ανχελίτα του Big Brother έσπασε τη σιωπή της για το ροζ βίντεο που διέρρευσε

Το τηλεοπτικό κοινό είδε την τραγουδίστρια Ανχελίτα, να βρίσκει τον έρωτα μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, στο πρόσωπο του μοντέλου και πρώην παίκτη του GNTM Παναγιώτη Πέτσα και το ζευγάρι έφτασε μέχρι και τον τελικό του Big Brother, αλλά η ίδια, τώρα που βγήκε από το ριάλιτι, δηλώνει πως βιώνει έναν... εφιάλτη, καθώς έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Η ίδια, τώρα, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram, θέλησε να τοποθετηθεί για αυτό το επίμαχο ροζ βίντεο που της έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι παραδέχθηκε πως δέχεται πλήθος μηνυμάτων που αφορούν την ίδια και τον σύντροφο της, Παναγιώτη Πέτσα.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ανχελίτα θέλησε να δώσει την δική της απάντηση και να ξεσπάσει προς όλους εκείνους που κάνουν λόγο για ντροπή.

«Σε πολλά μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος» τονίζει, μεταξύ άλλων, στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν like σε αυτή την ανάρτηση της τραγουδίστριας.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!