GOSSIP

Ο Τρυφωνας Σαμαράς αποκάλυψε ποιος του είπε να γίνει κομμωτής και όχι μοντέλο

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, πλησιάζει πλέον την έβδομη δεκαετία της ζωής του και ήδη από τα 90s έχει καταφέρει να καταξιωθεί ως ένας από τους διασημότερους κομμωτές στην Ελλάδα και να γίνει και τηλεπερσόνα, αλλά ο ίδιος σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, αποκάλυψε πως μικρός ονειρεύονταν να γίνει μοντέλο, αλλά κάποιος φρόντισε να του προτείνει να αλλάξει... καριέρα.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε πως τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα ήταν εκείνα πριν χάσει τη μητέρα του, η οποία πάλευε με τον καρκίνο. Εκείνο που του λείπει από τη μητέρα του ήταν όταν του έλεγε: «δεν θα έρθεις από το σπίτι;».

«Στη μητέρα μου έφτιαχνα τα μαλλιά, αλλά πάντα τσακωνόμασταν γιατί δεν της άρεσαν ποτέ. Η μητέρα μου είναι δίπλα μου φύλακας άγγελος και με προστατεύει».

Ο κορυφαίος κομμωτής μίλησε και για τις σχέσεις του με διάσημες προσωπικότητες. Στο παρελθόν η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί του, γιατί την άφησε για να ασχοληθεί με τη Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση. Από την άλλη, ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει… παράπονα από την Τζένη Μπαλατσινού, γιατί τον έκανε unfollow, ωστόσο εξακολουθεί να την αγαπάει.

Φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στην κόντρα που έχει με τον Λάκη Γαβαλά, τονίζοντας πως ο Λάκης ξεκίνησε πρώτος τις… εχθροπραξίες: «Από τον Λάκη Γαβαλά μπορείς να μάθεις πράγματα, αλλά δεν μου αρέσει το υπεροπτικό».

«Ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι δεν θέλει τις γυναίκες που ψωνίζουν από λαϊκή, ίσα ίσα αυτές σε κάνουν», σχολίασε τις δηλώσεις του παρουσιαστή του GNTM.

O Τρύφωνας Σαμαράς ξεκαθάρισε πως δεν έχει τσακωθεί με τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ για την Σάσα Σταμάτη είπε ότι έχει το δικό της στυλ, αν και είναι λίγο υπερβολική. Χαμηλών τόνων χαρακτήρισε επίσης την Μαρίνα Πατούλη, αν και αναγνωρίζει πως έβγαλε την… γλωσσίτσα.

Αρχικά ήθελε να γίνει μοντέλο, όμως η μητέρα του τού έλεγε να γίνει κομμωτής, γιατί θα ψωμολυσσάξει.

«Ήταν να πάω για μοντέλο, είχα τρέλα για μοντέλο! Δεν ήθελα να κάνω τον κομμωτή, κομμωτής θα γινόμουν αν δεν πετύχαινα ως μοντέλο. Η μητέρα μου έλεγε ‘μωρέ, πήγαινε κάνε τον κομμωτή, θα ψωμολυσσάξεις’. Ευτυχώς που την άκουσα, όπου δεν την άκουσα την πάτησα!», αποκάλυψε.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε πως κι εκείνος έχει δεχτεί bulling, λέγοντας πως δεχόταν σφυρίγματα όταν περνούσε στον δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!