GOSSIP

Και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου λέει πως έχει πέσει θύμα revenge porn

Καθώς ακόμη δεν έχει κοπάσει ο σάλος που προκλήθηκε με τις αποκαλύψεις πως ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε ανεβάσει ροζ βίντεο στο διαδίκτυο εν αγνοία των συντρόφων του, τώρα μια νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα revenge porn.

O λόγος για την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, τη νεαρή τραγουδίστρια, που ήδη έχει σημειώσει επιτυχία με αρκετά singles της.

Η ίδια παραχώρησε χθες τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Love It!" της Ιωάννας Μαλέσκου και μίλησε για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που την συνέβη σε μικρότερη ηλικία, όταν ανακάλυψε ότι είχε πέσει θύμα revenge porn από τον φίλο της. Η Ανδρομάχη μίλησε για την ντροπή που ένιωσε και το πως ήθελε να μην μάθουν τίποτα οι δικοί της για αυτό που της συνέβη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της: «Ήμουν μικρή κι είχαν διαρρεύσει κάπως φωτογραφίες. Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν άνθρωπο από το να κάθεται και να σε βλέπει στο κινητό του. Έτσι ένιωθα όταν βγήκε αυτό προς τα έξω. Τρελαίνεσαι. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Φοβόμουν να μην το μάθουν οι γονείς μου, ότι τώρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα το πούνε στην μαμά και στον μπαμπά. Με τρόμαζε, δεν ήταν ευχάριστη περίοδος»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!