GOSSIP

Η Κατερίνα Καινούργιου λέγεται πως είναι ξανά στην αγκαλιά του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Λίγο πριν τις γιορτές είχε γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου με τον επιχειρηματία Φίιππο Τσαγκρίδη, αλλά τώρα δημοσίευμα κάνει λόγο για ερωτική επανασύνδεση του πρώην ζεύγους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΕΓΩ., το χαμόγελο πλέον έχει επιστρέψει στο πρόσωπο της παρουσιάστριας και ο λόγος δεν είναι άλλος από την επανασύνδεσή της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Οι δυο τους μετά από μια έντονη κρίση που πέρασαν φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους. Μάλιστα, η ίδια η παρουσιάστρια λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της πως είχε μια τυχαία συνάντηση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Τα σενάρια για μια μεταξύ τους επανασύνδεση φούντωσαν όταν σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Soulaglamorous αποκάλυψε μέσα από το instagram της πως “ρεπορτερ” της άκουσε τον επιχειρηματία να λέει σε φιλικό του πρόσωπο: «Μιλήσαμε και αποφασίσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον». Και μπορεί η παρουσιάστρια να κρατά σιγήν ιχθύος για το θέμα, ωστόσο τα Likes του Φίλιππου Τσαγκρίδη στις δημοσιεύσεις της στο instagram μαρτυρούν πως ο πάγος ανάμεσά τους έχει λιώσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΕΓΩ, η τυχαία συνάντηση που είχαν οι δυο τους στο Κολωνάκι τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πως η φλόγα που υπήρχε ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ. Λέγεται μάλιστα πως ο άνθρωπος που φρόντισε στη συνέχεια να τους φέρει ξανά σε επαφή είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να τους παντρέψει. Φαίνεται λοιπόν, πως Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά το διάστημα που έμειναν χώρια κατάλαβαν πως μόνο μαζί είναι απόλυτα ευτυχισμένοι και έτσι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!