GOSSIP

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή [εικόνες]

Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο νέος κύκλος του Survivor, η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή έχει καταφέρει να πρωτοστατεί σε σχόλια στο Διαδίκτυο, κυρίως λόγω των λεκτικών επιθέσεων που δέχτηκε από τον τραγουδιστή Βαλάντη, αλλά και χάρη σε μια... συμπάθεια που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην ηθοποιό και έναν Λαρισαίο αγρότη.

Θυμίζουμε πως μια κίνηση... ιπποτισμού που έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης, ο αγρότης της ομάδας των Μαχητών, ο οποίος σήκωσε στην αγκαλιά του την ηθοποιό, όταν αυτή έχασε την ανάσα της στο στίβο αγωνίσματος του Survivor, προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις του Βαλάντη.


Μάλιστα σε μια απίστευτη λεκτική επίθετη που έκανε ο Βαλάντης στη Μυριέλλα στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, ο τραγουδιστής την κατηγόρησε ευθέως πως ενώ έχει σύντροφο, αυτή.... χαλβαδιάζεται με τον αγρότη!


Η ηθοποιός όντως έχει σύντροφο και δεν είναι άλλος από τον μουσικό John Lygnos.


Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και έχουν κάνει πολλές κοινές αναρτήσεις στα social media, καθώς συνεργάζονται και καλλιτεχνικά.


Χθες στην εκπομπή της Καινούργιου, μάθαμε πως επικοινώνησαν με το νεαρό μουσικό και του ζήτησαν να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor και αυτός εμφανίζεται ψύχραιμος, ενώ το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο John Lygnos δήλωσε πως εμπιστεύεται τη Μυριέλλα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!