GOSSIP

Η Μαίρη Συνατσάκη με μια ατάκα απαντά στον Κωνστανίνο Τζούμα

Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος που προκάλεσε μια τηλεοπτική δήλωση του ηθοποιού Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα και χθες και η Μαίρη Συνατσάκη έσπευσε με μια αποστομωτική ατάκα να σχολιάσει τα όσα είπε ο ηθοποιός.

Θυμίζουμε πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας, φάνηκε να στηρίζει τον Μητροπολίτη Κοζάνης Παύλο που ανήμερα τον Θεοφανείων μίλησε για τη φλυαρία των γυναικών και ο ίδιος ο ηθοποιός ακούστηκε να λέει on camera, πως οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών !

Ο ίδιος στην πορεία έσπευσε να πει πως απλά έκανε μαύρο χιούμορ. 

 Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο ηθοποιός ανέφερε: «Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…».

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…» προσέθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Πάντως οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα έχουν προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, με την Μαίρη Συνατσάκη να πραγματοποιεί το βράδυ της Παρασκευής 7/1 και να εκφράζει ανοιχτά την αγανάκτησή της για τα λεγόμενά του.

«Αν ένα πράγμα δεν αντέχεται, αυτό είναι η φλυαρία των σεξιστών» έγραψε


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!