GOSSIP

Έξαλλος έγινε ο Τζούμας επειδή τον είχαν σε αναμονή σε εκπομπή [βίντεο]

Ο γνωστός ηθοποιός Κωσνταντίνος Τζούμας κατάφερε να προκαλέσει σφοδρότατες αντιδράσει με μια ατάκα που ξεστόμισε σε τηλεοπτικές δηλώσεις του και σήμερα τον είδαμε να βγαίνει εκτός εαυτού στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

Θυμίζουμε πως με αφορμή τα όσα ακούστηκαν να λέει σε λειτουργία για τα Θεοφάνεια ο Μητροπολίτης Κοζάνης Παύλος, ο ηθοποιός ακούστηκε να λέει πως σε ένα βαθμό η φλυαρία των γυναικών ευθύνεται για τις γυναικοκτονίες.


Ο ίδιος είπε πως έκανε μαύρο χιούμορ και σήμερα ήταν καλεσμένος σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή των Λιάγκα - Σκορδά, αλλά εμφανίστηκε εξαγριωμένος επειδή τον είχαν στην αναμονή.

«Περιμένω από τις παρά δέκα. Γεια χαρά! Ό,τι είχα να πω το είπα, από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να έρθουν οι δικηγόροι. Δεν περιμένω τίποτα, αρκετά πια, αρκετά! Δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί πρέπει και καλά να πω κάτι;», είπε πολύ εκνευρισμένος ο Κωνσταντίνος Τζούμας και συνέχισε λέγοντας:

«Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουν, εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας.

Δεν ανακαλώ τίποτα. Κάνω χιούμορ, άλλες φορές πολύ επιτυχημένο, άλλες φορές αφόρητο. Ανήκει στην κατηγορία αυτή, ότι δεν λέω τίποτα σπουδαίο».

Μετά από αυτό ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να ολοκληρωθεί το θέμα, καθώς «δεν έχει κανένα νόημα», όπως είπε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!