TV BITS

Survivor: Μαλλιά κουβάρια έγιναν και χθες οι Αθηνά - Μυριέλλα στο συμβούλιο

Μπορεί στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές να ήταν αυτοί που βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον παίκτη της ομάδας τους ως υποψήφιο για αποχώρηση, αλλά και πάλι η ένταση χτύπησε κόκκινο όταν η Αθηνά Ευμορφιάδη ήρθε ξανά σε έντονη αντιπαράθεση με την Μυριέλλα Κουρεντή και ακούστηκαν... βαριές κουβέντες και από τις δυο παίκτριες των Διάσημων.

Φυσικά η κόντρα ξέσπασε και πάλι μετά την αντίδραση που είχε η Αθηνά για το φιλί των Κατσαούνη - Κουρεντή, αλλά και για την απόφαση της Αθηνάς, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία να βγάλει  στον ντάκο τη Ναυσικά.

Η Μυριέλλα ανέφερε πως η Αθηνά δεν χάρηκε καθόλου με τη νίκη τους και το μόνο που ξέρει είναι να γκρινιάζει και κατηγόρησε την Αθηνά  ότι με το που πήρε το κολιέ της ατομικής ασυλίας έκανε στροφή 180 μοιρών και το γεγονός ότι ψήφισε μια τόσο δυνατή παίκτρια είναι ανέντιμο και καθόλου ομαδικό. Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι αυτό το έκανε γιατί φοβάται την αγωνιστική σύγκριση της ίδιας με τη Ναυσικά, η οποία φέρνει νίκες. 

Από την πλευρά της η Αθηνά αρνήθηκε τα πάντα, ξεκαθάρισε ότι ψήφισε τη Ναυσικά γιατί έβγαλε έναν πολύ άσχημο λόγο στο τελευταίο συμβούλιο και πως ό,τι κάνει η παρέα της Μυριέλλας είναι παιδιάστικο και την αποκάλεσε «απαράδεκτη». 


Θέση στη διαμάχη μετά από παρότρυνση του Γιώργου Λιανού πήρε και ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος υποστήριξε τη Ναυσικά μεν, αλλά ξεκαθάρισε ότι το γεγονός πως η Μυριέλλα κατηγόρησε την Αθηνά για το ότι δε χάρηκε τη νίκη των Διασήμων επειδή είχε 39 πυρετό είναι απαράδεκτο και δήλωσε «δικαιωμένος για όσα πιστεύει τόσο καιρό για τη Μυριέλλα».

 Αυτό ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει την αντίδραση της Αθηνάς και να γίνει έξαλλη: «Κάθε μέρα το κάνεις Σε παρακαλώ… Κορίτσι μου ακούς τι λες; Είχα πυρετό 39. Δε ντρέπεσαι με αυτά που λες; Βγαίνω από τα ρούχα μου και χάνω πάσα ιδέα με αυτή την κοπέλα πραγματικά.».


Πάντως και οι δυο πριν καν ξεκινήσει το χθεσινό αγώνισμα και το συμβούλιο δεν είχαν κρύψει το πόσο έχει εκνευρίσει η μία την άλλη.

Δείτε τι είχαν πει και οι δυο


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!