TV BITS

Survivor: Ο Λάμπρος χάρισε χθες μια νίκη στην ομάδα του με μια... μαγική κίνηση

Το πρώτο sports game της φετινής σεζόν του Survivor παρακολουθήσαμε χθες βράδυ και είδαμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να πετυχαίνει τον πόντο που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με μια... κίνηση που θύμιζε επαγγελματία αθλητή.

Συγκεκριμένα το χθεσινό sports game θύμιζε αγώνα μπάσκετ με ειδικούς όμως κανονισμούς (δεν επιτρέπονταν πάνω από τρία βήματα χωρίς πάσα) και φυσικά ο αγώνας έγινε στην άμμο έδωσαν κάτω από τον καυτό ήλιο, κάτι που ζόρισε πολύ και τις δύο ομάδες του Survivor που επιθυμούσαν διακαώς να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού που ήταν μπρουσκέτες.

Μάλιστα σε αυτό το αγώνισμα είδαμε να... διαπρέπουν και παίκτες που δεν έχουν εξίσου καλές επιδόσεις σε άλλα αγωνίσματα.

Η ένταση δεν έλειψε, καθώς ο Γιωρίκας Πηλίδης και ο Γιώργος Κατσαούνης λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια και αντάλλαξαν πολλά «γαλλικά» μετά από φάουλ του παίκτη των Μαχητών στον παγκόσμιο πρωταθλητή της πάλης.

Πάντως την τελική νίκη, πήραν οι Διάσημοι, με σκορ 5 - 2 και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να πετυχαίνει το τελικό καλάθι που έκρινε την έκβαση του αγώνα, κάνοντας ένα θεαματικό λέι απ!

Και φυσικά πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!