TV BITS

Love It: Όλα όσα είπε ο μάνατζερ του Βαλάντη για το Survivor [βίντεο]

Ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Η εκπομπή Love It πρόβαλε στο φινάλε της σημερινής εκπομπής το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου και η Ιωάννα Μαλέσκου προανήγγειλε πως αύριο Πέμπτη 12/1 καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και ζήτησε από τους τηλεθεατές να στείλουν τις ερωτήσεις τους για τον πρώην παίκτη του Survivor.


Και όπως θα δείτε στο τρέιλερ, απόψε όχι μόνο θα δούμε ποιος από τους 7 υποψήφιους θα αποχωρήσει στο Συμβούλιο του νησιού, αλλά θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη συναρπαστικό αγώνισμα και θα δούμε πως οι εντάσεις και στις δυο ομάδες δεν λένε να κοπάσουν. Το αποψινό αγώνισμα επάθλου απαιτεί ταχύτητα και στόχο, ενώ το Συμβούλιο του Νησιού θα είναι γεμάτο αποκαλύψεις & ανατροπές!

Νωρίτερα καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο μάνατζερ του Βαλάντη και ακούστηκε να λέει πως ο Βαλάντης είναι ένας χαρακτήρας που δεν κάνει δεύτερες σκέψεις και ό,τι είναι να πει θα το πει, ενώ σχολίασε και την αντίδραση που έχει ο τραγουδιστής στη σχέση των Κατσαούνη - Κουρεντή.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!