GOSSIP

Η Μαρία Ηλιάκη είναι σε καραντίνα και ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο

Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, ανήκει και αυτή στην πολυπληθέστατη ομάδα των προσώπων της ελληνικής τηλεόρασης, που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της εδώ και αρκετό καιρό.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, μόλις είχε επιστρέψει από τη Ζυρίχη, όπου είχε πάει τις γιορτές για να δει το σύντροφό της, που ζει μόνιμα εκεί και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη χώρα.
Έτσι εδώ και αρκετές ημέρες, η Μαρία Ηλιάκη, έχει κλειστεί στο σπίτι της στην Αθήνα μαζί με το μωράκι της.


«Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», είχε αναφέρει σε αρχικές δηλώσεις της μετά τη διάγνωσή της.


Και τώρα μας έδειξε πως δεν χάνει το χιούμορ της ακόμα και τώρα που είναι σε καραντίνα.


«Παρέα με τον κορωνοϊό… Αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο covid outfit από εμένα στείλε μου φωτό σε dm. Η χειρότερη κάτι θα κερδίσει. Δεν έχω σκεφτεί τι, αλλά κάτι θα βρω. Τι βασίλισσα του Instagram είμαι;», ανέφερε με χιούμορ στην ανάρτησή της, όπου μας έδειξε το... look καραντίνας που έχει υιοθετήσει.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!