GOSSIP

Κύπριος ηθοποιός κατακεραυνώνει τον Χαϊκάλη: «Ούρλιαζε και μας έκανε ράκος ψυχολογικά»

Πρόσφατα ο ηθοποιός και πρώην πολιτικός Παύλος Χαϊκάλης, δήλωσε πως βάζει οριστικό τέλος στην καριέρα του ως ηθοποιός, στον απόηχο των αποκαλύψεων του κινήματος #metoo στην Ελλάδα και ανακοίνωσε πως θα ασχοληθεί με την αστρολογία και τώρα ένας Κύπριος ηθοποιός αποκάλυψε πολλά για τη συμπεριφορά του Χαϊκάλη απέναντι στους συναδέλφους του.

Όταν άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για το κίνημα #metoo έγιναν για τον Χαϊκάλη καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά ενώ λίγο μετά δημιουργήθηκε ντόρος γύρω από την παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», στην οποία συμμετείχε στην Κύπρο.

Για την συγκεκριμένη συνεργασία μίλησε ο Κύπριος ηθοποιός, Κωστάκης Κωνσταντίνου, που συμμετείχε επίσης στο έργο.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε», στο ΣΙΓΜΑ της Κύπρου, αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον κατακεραύνωσε.

Είπε χαρακτηριστικά: «Την ημέρα της πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Mε το που φτάνει, δεν περνάει ένα λεπτό και ακούω κάτι φωνές. Ακούω φωνές από έναν καβγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Δεν είχαμε όμως τέτοιο κομμάτι στην παράσταση. Φεύγω από το αυτοκίνητο που ήμουν και πάω να δω. Εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε. Είναι διαφορετικό να υψώσω τον τόνο της φωνής μου, δεν φώναζε».

«Δεν ξέρω με ποιον τα έβαλε, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν από την αρχή εκεί, φώναζε τέλος πάντων γιατί δεν είχε καμαρίνι», πρόσθεσε.

«Πώς πας, ρε παιδί μου, την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά όλους τους συναδέρφους σου και να φωνάζεις! Ποιος είσαι; Με την ίδια λογική θα μπορούσα να φωνάζω κι εγώ, αλλά δεν το κάνω αυτό το πράγμα» αναρωτήθηκε, επίσης, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Δείτε το σχετικό βίντεο του ilovestyle.com

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!