GOSSIP

H Kylie δεν γέννησε ακόμη αλλά έκανε δύο πάρτι - υπερπαραγωγές [βίντεο]

Ήδη από τα περασμένα Χριστούγεννα είχαν αρχίσει να εμφανίζονται δημοσιεύματα, που ήθελαν την Kylie Jenner να έχει γεννήσει στα κρυφά, αλλά τελικά η Kylie ακόμα δεν έχει φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, αλλά έκανε δύο πάρτι.

Η 24χρονη μεγιστάνας και μέλος της οικογένειας Kardashian δειλά δειλά, τώρα αρχίζει να πυκνώνει και πάλι τις αναρτήσεις της στα social media, μετά από πολυήμερη απουσία ύστερα από την τραγωδία που συνέβη στη συναυλία του συντρόφου της Travis Scott στο Χιούστον των ΗΠΑ.


Και μπορεί κάποιοι να έγραψαν πως η Kylie γέννησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά η ίδια φρόντισε με αναρτήσεις να διαψεύσει και πάλι τα δημοσιεύματα.


Η Kylie αρχικά έκανε ένα baby shower πάρτι μαζί με τη διάσημη οικογένειά της και μοιράστηκε κάποια πλάνα μέσω social media.


Παράλληλα μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Kylie ένωσε δυνάμεις με τη διάσημη ετεροθαλή αδελφή της Kim Kardashian και οι δυο τους έκαναν ένα πάρτι γενεθλίων υπερπαραγωγή για τις κορούλες τους, αφού η Chicago, η μικρότερη κόρη της Kim έγινε 4 ετών, ενώ και η Stormi (η κόρη της Kylie ) θα γίνει 4 ετών την 1η Φεβρουαρίου, αλλά επειδή τότε η μαμά της θα είναι λεχώνα, της έκαναν τώρα το πάρτι της.


Οι Kim & Kylie έστησαν ένα  κοριτσίστικο πάρτι γεμάτο... ροζ με θέμα τις κούκλες Barbie και τις κούκλες LOL Surprise.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!