TV BITS

Survivor: Δείτε ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση [βίντεο]

Ένα νέο αγώνισμα ασυλίας παρακολουθήσαμε χθες βράδυ στο Survivor και σε αυτό οι Διάσημοι έχοντας ήδη μια ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας όπου αναδείχτηκε υποψήφιος για αποχώρηση ο Βαλάντης.

Όμως λίγο πριν το χθεσινό αγώνα είδαμε πως αρκετοί Διάσημοι μάλλον δεν ήθελαν τη νίκη, αλλά αντίθετα πολλοί συζητούσαν για να δουν ποιους θα ψηφίσουν για αποχώρηση, προκειμένου τελικά να αποχωρήσει ο Βαλάντης, αφού όλη η ομάδα φάνηκε να έχει στραφεί πλέον εναντίον του και ο ίδιος έχει πλέον απομονωθεί.

Τελικά οι Μαχητές πήραν και χθες τη νίκη με σκορ 10 -7 και οι Διάσημοι βρέθηκαν ξανά στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν.

 


Όλοι τους ψήφισαν ως υποψήφιο για αποχώρηση το Γιωρίκα Πιλίδη, έναν "δυνατό" αγωνιστικά παίκτη και αποκάλυψαν πως αυτό έγινε βάση στρατηγικής προκειμένου να φύγει ο Βαλάντης. Μάλιστα οι Μαχητές είπαν πως κατανοούν αυτή την κίνηση των αντιπάλων τους

 



Την ατομική ασυλία είχε κερδίσει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος και υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση, μαζί με τους Βαλάντη και Γιωρίκα, τον Θανάση Βισκαρδουράκη.

 


Όλοι οι υποψήφιοι τοποθετήθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο και είπαν τις απόψεις τους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!