GOSSIP

H Καινούργιου μίλησε για τον "φίλο" της που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συγκλονιστική υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, έχει προκαλέσει πολλά σχόλια καθώς φέρεται να γνωρίζει ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, τα social media γέμισαν με αναρτήσεις και σχόλια για  παλιές φωτογραφίες της παρουσιάστριας παρέα με τον Μάνο Παπαδόπουλο, τον εργαζόμενο σε χώρο εστίασης στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος και φέρεται να είναι το άτομο που κάλεσε την 24χρονη στο ξενοδοχείο και με ανάρτησή του (την οποία όμως στη συνέχεια αναίρεσε λέγοντας πως είχε χάσει το κινητό του) είχε αρχικά επιβεβαιώσει τα όσα έγιναν την Πρωτοχρονιά στο ξενοδοχείο.


Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για το συγκεκριμένο άτομο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας για την επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε χθες έξω από το μαγαζί, αποκάλυψε ότι γνωρίζει έναν από τους επιχειρηματίες του καταστήματος.

«Γνωρίζω ένα από τα παιδιά που είναι επιχειρηματίες στο μαγαζί, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Απογοητευμένος πάρα πολύ. Τον έχουν διώξει πολύ καιρό από το μαγαζί, είχε μια εργασιακή σχέση με το μαγαζί. Αυτό ξέρω εγώ» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, όμως, η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα: «Μια διευκρίνιση για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις. Είναι μια δικτατορία τα social media που πρέπει πλέον να προσέχεις τι λες. Είπα πριν ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί τυχαίνει ένας από τους επιχειρηματίες να είναι και φίλος μου. Εννοείται ότι δεν μιλάω για τον ίδιο άνθρωπο που έχουν διώξει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και σημείωσε:

«Όταν είσαι σε μια παρέα και σου ζητάνε να βγάλεις μια φωτογραφία, το ότι έχεις φωτογραφία με αυτόν τον άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι πριν έχεις ζητήσει το ποινικό μητρώο του. Έχω βγάλει φωτογραφία με το σύμπαν, δεν γνωρίζω τι έχουν κάνει πριν. Αν αποδειχθεί κάτι για κάποιον που γνωρίζω, για μένα μετά είναι τέλος. Να είστε προσεκτικοί με αυτά που γράφετε, τέλος».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!