GOSSIP

Ο Τριαντάφυλλος προβλέπει ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor

Ο πρώην παίκτης του Survivor και γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, είναι μεγάλος φαν και του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα τώρα, με μια ανάρτησή του στα social media, φρόντισε να κάνει τη δική του πρόβλεψη για το ποιος Διάσημος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα και μάλλον πολλοί συμφωνούν μαζί του.

Θυμίζουμε πως οι Διάσημοι ηττήθηκαν σε δύο αγώνες ασυλίας και αρχικά, αφού ψήφισαν το Βαλάντη, για πολλοστή φορά, μετά όλοι μαζί, φρόντισαν να ψηφίσουν τον πρωταθλητή πάλης Γιωρίκα Πιλίδη, σε ένα... οργανωμένο σχέδιο για την αποχώρηση του Βαλάντη.


Ο δε Λάμπρος Κωνσταντάρας που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη.


Ο Τριαντάφυλλος δείχνει βέβαιος πως το... σχέδιο εξόντωσης του Βαλάντη θα αποτύχει και εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί τον Λάμπρο για την επιλογή του Θανάση. Έτσι ορθά κοφτά προβλέπει πως δεν θα αποχωρήσει ο Βαλάντης, ούτε βέβαιο Γιωρίκας και θα αποχωρήσει ο γνωστός ηθοποιός.


Πέταξε δε και μια ατάκα για τον πρώην συμπαίκτη του Αλέξη Παππά γράφοντας:

«Πάτε στοίχημα πως θα φύγει ο Θανάσης; Και κάτι ακόμα. Γιατί ρε φίλε Λάμπρο δεν έδωσες μια φίλη σου ή φίλο σου που είναι δυνατοί παίκτες και έδωσες τον Θανάση; Τον θεωρείς δυνατό; Πόσο λείπει τώρα από εκεί ο Αλέξης Παππάς και ο νυν αδερφός του;».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!