TV BITS

Η Κρυσταλλία εξηγεί γιατί αποχώρησε από το Survivor [βίντεο]

Τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις έκανε σήμερα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, η πρώην παίκτρια των Μαχητών, που πρόσφατα έγινε γνωστό πως αποχώρησε από το Survivor για λόγους υγείας.

Η 27χρονη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» και περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Βρίσκομαι εκτός Survivor. Νιώθω πάρα πολύ καλά, όχι γιατί έφυγα από το Survivor, αλλά γιατί έφαγα. Ήταν σε ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού που δεν ένιωσα καλά, αλλά μόλις φάγαμε ήμουν μια χαρά. Την επόμενη μέρα ξαφνικά άρχισα να ζαλίζομαι και πήγα στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλούς παλμούς. Με μέτρησαν οι γιατροί και είχα 37 παλμούς.

Το σώμα μου άρχισε να καίει τους μυς για να επιβιώσει. Οι γιατροί προσπαθούσαν να ανεβάσουν τους παλμούς μου κι έμεινα αρκετά στο νοσοκομείο. Μου είπαν οι γιατροί ότι άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου, ότι χρειαζόμουν πρωτεΐνη για να μπορέσω να επιβιώσω. Μου είπαν όπως μόνο αν φάω πρωτεΐνη θα μπορούσα να συνεχίσω. Μου έκαναν συνέχεια καρδιογραφήματα. Μετά από μέρες μου είπαν ότι δε μπορώ να συνεχίσω στο παιχνίδι.

Φοβήθηκα όταν είδα ότι είχα 37 παλμούς και δεν έβγαινε φωνή από το στόμα μου, δεν είχα δυνάμεις να μιλήσω. Δεν ήξερα πότε θα φύγω από το νοσοκομείο. Ήθελα να γίνω καλά» είπε σχετικά με την υγεία και την αποχώρησή της από το «Survivor» η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη.

Σχετικά με την ομάδα των Διασήμων και το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, η Κρυσταλλία  σχολίασε: «Από τους Διάσημους δε μου άρεσε μόνο ο Βαλάντης. Ήταν τραγικός. Το ειδύλλιο, αν υπάρχει, θα λήξει άδοξα. Δε ξέρω. Ο Γιώργος δείχνει αρκετό ενδιαφέρον για τη Μυριέλλα. Η Μυριέλλα δεν ξέρω κατά πόσο έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Κατσαούνη ή απλά θέλει να περάσει όμορφα στο παιχνίδι. Δε ξέρω αν ταιριάζουν. Θα φανεί στην πορεία».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!