GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Αλεξανδράκη με τα όσα βιώνει η φίλη της Τούνη [βίντεο]

Είναι γνωστό πως μια στενή φιλία συνδέει τα μοντέλα και πρώην παίκτριες τηλεοπτικών σόου Δήμητρα Αλεξανδράκη και Ιωάννα Τούνη και μάλιστα η Ιωάννα είναι ζευγάρι με τον αδελφό της Δήμητρας και τώρα είδαμε την Αλεξανδράκη να στηρίζει δημόσια τη φίλη της.

Θυμίζουμε πως στον απόηχο του σάλου που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, η Τούνη αποφάσισε να κατονομάσει το άτομο που θεωρεί πως έκανε τη διαρροή του δικού της ροζ βίντεο σε πορνογραφικά sites (θέλοντας να διαψεύσει τα όσα ακούγονταν για άλλο γνωστό επιχειρηματία).


Το αποτέλεσμα ήταν ο 35χρονος που κατηγόρησε η Τούνη να καταθέσει μηνύσεις εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση και αυτό προκάλεσε την οργή της Αλεξανδράκη.

«Σε αυτή τη χώρα σε βιάζουν, σε χτυπάνε, σε ξεφτιλίζουν, σε διασύρουν και τελικά, οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα, όχι το θύμα στον θύτη. Πρόσεξε τι λέω. Ο θύτης στο θύμα!! Και έχεις τον Χ, Ψ, που βγαίνει και λέει ό,τι του έρχεται στο μυαλό, προκειμένου να πάρει δημοσιότητα από το θέμα, γιατί πουλάει και θέλει να τον μάθει κι η Νίτσα από τα Κάτω Κρεμαστά, ενώ δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του», είπε χαρακτηριστικά στην αρχή του βίντεο που δημοσίευσε σε insta story.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!