GOSSIP

H μαμά της Μυριέλλας υπερασπίζεται την κόρη της και μιλά για τον Κατσαούνη

Η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο και τώρα η μητέρα της, έσπευσε με μια συνέντευξη να πει τη δική της άποψη για το παιδί της και να απαντήσει σε πολλά από αυτά που ακούγονται για την κόρη της.

Η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή, Εύα, δήλωσε μιλώντας στο περιοδικό YOU ότι «Είμαι υπερήφανη για το παιδί μου, σε όσες δουλειές έχει κάνει δεν έχει ενδώσει σε κανένα κρεβάτι κανενός. Το Γιώργο Κατσαούνη σίγουρα τον συμπάθησε, μόνο π@υ@ν@ δεν την έχουν πει. Την έχουν φάει.» είπε και εξήγησε πως η κόρη της είχε όντως ένα σύντομο ειδύλλιο με τον εκδότη από τις Σέρρες.

«Με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή έκαναν συνέντευξη, τα έφτιαξαν, μετά από λίγο χώρισαν» είπε

Τέλος τόνισε πως η κόρη της δεν χρησιμοποιεί τον Κατσαούνη «Το αποκλείω! Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, ούτε και κάνει δεύτερες σκέψεις. Εγώ βλέπω να της βάζουν συνέχεια φιτιλιές... Και δεν τα βλέπουμε όλα όσα γίνονται εκεί μέσα. Ούτε καν τίθεται θέμα να χρησιμοποιεί τον Κατσαούνη η Μυριέλλα. Δεν είναι έτσι το παιδί μου. Η Μυριέλλα εάν ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα! Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε, τίποτε άλλο...»

Για τη σχέση της Μυριέλλας με τον John Lygnos η μητέρα της είπε: «Όταν μπήκε η Μυριέλλα στο παιχνίδι είπε ότι είχε κάποια σχέση. Αυτό μπορεί να το έκανε επειδή διαπίστωσε κάποιο κλίμα περίεργο, για να αποφύγει ορισμένα πράγματα. Με αυτό το παιδί, τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική, απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια και γράφουν μουσική και μάλιστα ετοίμαζαν και ένα album και όταν θα βγει από το παιχνίδι θα το προωθήσουν.»

Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη στο youweekly.gr η οποία περιλαμβάνει και δηλώσεις που κάνουν 8 γνωστά άτομα (ηθοποιοί, σκηνοθέτες κ.λπ) για τη Μυριέλλα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!