TV BITS

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο ο Βαλάντης δεν θα πάει καν στο συμβούλιο [βίντεο]

Απομονωμένος από όλους είναι ο Βαλάντης στο Survivor και απόψε το βράδυ, στο νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor που θα δούμε στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, θα μάθουμε αν ο Βαλάντης θα αποχωρήσει ή όχι.

Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι εκτός από τον Βαλάντη και οι Γιωρίκας και Θανάσης και σήμερα θα μάθουμε ποιος από τους τρεις Διάσημους θα αποχωρήσει.


Το βέβαιο είναι πως ο Βαλάντης θέλει να φύγει και το ίδιο θέλουν και οι συμπαίκτες του.


Χθες είδαμε το Βαλάντη να... λυγίζει πριν το έπαθλο επικοινωνίας, που κατέκτησε η ομάδα του και να μιλά για τα παιδιά του.\


Είδαμε όμως και τους Διάσημους... να μαλακώνουν τη στάση τους όταν ο Βαλάντης διάβασε το μήνυμα που έστειλε η σύντροφός του.

Ωστόσο, στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, βλέπουμε πως ο Βαλάντης παραμένει στην... απομόνωση .


Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να ανακοινώνει στο Συμβούλιο του νησιού πως ο τραγουδιστής αποφάσισε να μείνει μακριά από την ομάδα του και έτσι δεν πήγε ούτε στο αγώνισμα επάθλου, ούτε στο συμβούλιο αποχώρησης και απλά περιμένει μόνος του στην καλύβα να μάθει τί αποφάσισαν οι τηλεθεατές για το ποιος θα αποχωρήσει.


Βλέπουμε όμως και εκφράσεις τεράστιας έκπληξης στα πρόσωπα παικτών και είναι βέβαιο πως και απόψε θα δούμε μεγάλες ανατροπές και εξελίξεις στο πιο συναρπαστικό ριάλιτι επιβίωσης.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!