TV BITS

Survivor: Οι Μυριέλλα και Γιώργος ήρθαν χθες σε μεγάλη ρήξη [βίντεο]

Ο Γιώργος Κατσαούνης, είναι πλέον αποφασισμένος να βάλει οριστικό τέλος στο ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα και δεν μπορεί να κρύψει το πόσο έχει εκνευριστεί που ανακάλυψε πως η Μυριέλλα έχει σχέση με τον John Lygnos.

Όσο και αν η Μυριέλλα προσπάθησε να του εξηγήσει κάποια πράγματα ο ίδιος δεν θέλει να ακούσει τίποτα.

«Χθες έκανα μια παρένθεση κι ήθελα να δηλώσω στην δεσποινίδα Μυριέλλα Κουρεντή ότι ανάμεσά μας έχει τελειώσει από την δική μου πλευρά. Θέλω να τονίσω ότι τα συναισθήματά μου για την Μυριέλλα έχουν σβήσει. Δεν μπορεί να γελά μαζί μου. Δεν μπορεί να παίζει με συναισθήματα αλλωνών και να κοιτά να καλύψει την μοιχεία. Στο ψάρεμα δεν είμαι καλός αλλά στο να πιάνω λαβράκια και κυρίες στα πράσα.

Θεωρώ ότι με θεωρεί ευκολόπιστο επειδή ίσως είμαι καλός απέναντί της και νόμιζε ότι θα μου τα γυρίσει. Το συμπέρασμά μου το έχω βγάλει και με υποτίμησε σαν άντρα. Δεν θέλω να την δω ούτε ζωγραφιστή.» τόνισε η Γιώργος Κατσαούνης στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου.

 

Από τη πλευρά της η Μυριέλλα φαίνεται να θέλει να δώσει κάποιες εξηγήσεις στο Γιώργο.

 

Ωστόσο, αργότερα, πριν την έναρξη του αγώνα,  όταν ο Λιανός, προέτρεψε τους Μυριέλλα και Γιώργο αν θέλουν να μιλήσουν λίγο οι δυο τους, ο Κατσαούνης δεν ήθελε να πει απολύτως τίποτα.

 

Έτσι οι δυο τους ήρθαν σε μεγάλη ρήξη μπροστά σε όλους και όταν η Ναυσικά προσπάθησε να πως με τα λόγια του ο Γιώργος προσβάλει την Μυριέλλα, αυτός ανταπάντησε « γιατί δεν ήταν προσβλητικό που έκλαιγε και οδύρονταν για το άλλο της μισό ή τέλος πάντων ότι είναι αυτός ο John!»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!