GOSSIP

Τούνη και Αλεξάνδρου έκαναν και οι δυο νέες αναρτήσεις που προκάλεσαν σχόλια

Όλες τις προηγούμενες ημέρες τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας τόσο με αφορμή τη διαρροή ροζ βίντεο της Τούνη, όσο και με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και τις τελευταίες ώρες και οι δυο προχώρησαν σε νέες αναρτήσεις στα social media που προκάλεσαν σχόλια.

Θυμίζουμε πως ο Αλεξάνδρου και στον αέρα της εκπομπής όπου εμφανίζεται, στήριξε πολλές φορές τη σύντροφό του, η οποία δέχτηκε μηνύσεις από τον 35χρονο που η ίδια κατονόμασε πριν λίγες μέρες, ως το άτομο που θεωρεί υπεύθυνο για τη διαρροή του ροζ βίντεο.


Ο Αλεξάνδρου μίλησε τηλεοπτικά με σκληρή γλώσσα και για τα όσα ακούγονται για την υπόθεση της 24χρονης και μέσω social media έκανε μια... σκληρή ανάρτηση για τα οσα ακούγονται για τους φερόμενους ως βιαστές.

«Αν ο βιασμός είναι έντονη σεξουαλικότητα, όπως λένε οι βιαστές, τότε το θάψιμο των βιαστών είναι απλώς κηπουρική», ήταν ανάρτηση που ανέβασε στα stories του στο Instagram ο Αλεξάνδρου.

Η δε Τούνη, μετά τις μηνύσεις του 35χρονου όπου ο ίδιος παρουσιάζεται ως θύμα και τις τηλεοπτικές δηλώσεις του δικηγόρου του έκανε την ακόλουθη ανάρτηση.

«Μια γυναίκα που την τραβούν βίντεο χωρίς να το ξέρει την ώρα που κάνει μεθυσμένη σεξ και μετά την ανεβάζουν στο διαδίκτυο είναι το θύμα. Αν ο άντρας που κάνει μαζί της σεξ, νιώθει επίσης θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο για να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν την άκρη. Αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!