TV BITS

Survivor: Η Βρισηίδα ανησυχεί για την υγεία του Γιωρίκα και δακρύζει [βίντεο]

Ο Γιωρίκας απουσίαζε χθες από το αγώνισμα επάθλου φαγητού, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και η απουσία του έκανε μια συμπαίκτριά του να ξεσπάσει σε κλάματα.

H Βρισηίδα Ανδριώτου λύγισε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor εκφράζοντας την ανησυχία της για την υγεία του συμπαίκτη της, Γιώργου Πιλίδη.

Ο αθλητής οδηγήθηκε στους γιατρούς του ριάλιτι επιβίωσης, γεγονός που στεναχώρησε την γνωστή influencer και την έκανε να «σπάσει» μιλώντας για την υγεία του στην κάμερα το Survivor.

«Σήμερα ο Γιωρίκας ήταν πολύ χάλια στην υγεία του και πήγε στον γιατρό. Φοβάμαι πάρα πολύ και δεν θα ήθελα να φύγει από το παιχνίδι, είναι ο καλύτερος μου φίλος εδώ μέσα. Τον έχω σαν τον μικρό μου αδελφό», δήλωσε αρχικά.


Στην συνέχεια πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα, γιατί τον φρόντιζα λίγο παραπάνω, γιατί μου έλειπε ο αδελφός μου κι έτσι φρόντιζα για τον Γιωρίκα. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά αυτό το βάζω τελευταίο. Είμαστε πολύ κοντά».

Από την άλλη ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που και αυτός αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο μαζί με τον Πιλίδη και μίλησε και αυτός για τον Γιωρίκα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!