TV BITS

Survivor: Δείτε τι έκανε τελικά η Μυριέλλα με το γράμμα προς τον Κατσαούνη

Η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή σε πρόσφατο επεισόδιο του Survivor είχε αποκαλύψει πως είχε... κλέψει μολύβι και χαρτί από το συμβούλιο του νησιού, καθώς ήθελε να στείλει ένα γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε τί έγινε τελικά με αυτό το γράμμα.

Η Μυριέλλα είχε πει πως ήθελε με το γράμμα της να εξηγήσει στον Μαχητή ορισμένα πράγματα, αφού ο ίδιος αρνούνταν να συνομιλήσει μαζί της και είχε πει μπροστά σε όλους πως θέλει να μπει οριστικό τέλος στο όποιο... ειδύλλιό τους, καθώς εκνευρίστηκε πολύ με τη χαρά της ηθοποιού, όταν έλαβε μήνυμα σε έπαθλο επικοινωνίας, από τον μουσικό John Lygnos, ο οποίος φημολογείται πως είναι ο σύντροφός της.


Τελικά χθες, είδαμε πως η Μυριέλλα αποφάσισε να μην στείλει στο Γιώργο το γράμμα, καθώς όπως η ίδια είπε στην κάμερα του Survivor, ο Κατσαούνης δείχνει πιο... μαλακωμένος.


Ο ίδιος ο Κατσαούνης, λίγο πριν το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όπου η ομάδα του οι Μαχητές πήγαν με... άνεση, καθώς κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος ακούστηκε να λέει πως θα πάνε ως... θεατές στο συβούλιο. Και πρόσθεσε όλο νόημα «θα πάμε να... γοητευτούμε, να ρίξουμε καμιά ματιά, να γουστάρουμε»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!