GOSSIP

Η Σίσσυ Χρηστίδου βίωσε ένα δύσκολο βράδυ - Έμεινε χωρίς ρεύμα

Εκτός από το κυκλοφοριακό χάος που έχει προκαλέσει στο οδικό δίκτυο της Αθήνας και της ευρύτερης Αττικής, η κακοκαιρία Ελπίδα, βύθισε στο σκοτάδι και δεκάδες συνοικίες της Αθήνας, όπου οι διακοπές ρεύματος είναι πολύωρες.

Αυτό συνέβη και στα Βριλήσσια, στην περιοχή όπου μετακόμισε πριν λίγους μήνες, μαζί με τους δυο γιους της, η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.


Η ίδια χθες το πρωί, φάνηκε να απολαμβάνει τη χιονόπτωση και έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram κάνοντας λόγο για "άσπρη μέρα".


Αργότερα όμως άρχισαν τα προβλήματα.


Η ίδια μέσω twitter αποκάλυψε πως βρέθηκε εγκλωβισμένη σε ένα σπίτι μαζί με τους γιους της, ενώ κόπηκε το ρεύμα και έξω επικρατούσε δριμύτατο ψύχος.

«Χωρίς ρεύμα στα Βριλήσσια. Με -5. Με έναν 8χρονο & έναν έφηβο που με αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα σαν να φταίω εγώ…» έγραψε στο twitter η Σίσσυ Χρηστίδου για τα παράπονα που δέχεται από τους γιους της.

Στην πορεία δε η παρουσιάστρια χρησιμοποιούσε τα social media για να ενημερώνει για τους εγκλωβισμένους οδηγούς σε διάφορα σημεία της Αττικής, αλλά και στα τρένα του ΟΣΕ

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!