GOSSIP

Η Καίτη Φίνου αποκάλυψε το... πρόστυχο τηλεφώνημα που της έκανε πασίγνωστος ηθοποιός

Χειμαρρώδης ήταν σε σημερινή τηλεοπτική συνέντευξή της η ηθοποιός Καίτη Φίνου, η οποία για πολλοστή φορά μίλησε με ειλικρίνεια για το γεγονός πως έχει πέσει και η ίδια θύμα βιασμού, ενώ αποκάλυψε τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει υποστεί από συνάδελφό της ακόμα και από ιερέα.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή των Λιάγκα - Σκορδά και αφηγήθηκε τα όσα βίωσε όταν σε τρυφερή ηλικία έπεσε θύμα βιασμού.


Στην πορεία όμως έκανε μια αποκάλυψη - βόμβα, αφού ανέφερε πως της τηλεφώνησε ενώ... αυτοϊκανοποιούνταν πασίγνωστος ηθοποιός, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα μετά το ξέσπασμα του ελληνικού #metoo κινήματος.

 «Στα 40 τόσα μου, δέχτηκα τηλεφώνημα από πασίγνωστο ηθοποιό… βογκούσε. Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες, βλέπω το όνομα και λέω «Τι θέλει; Εγώ έχω να μιλήσω με αυτόν τον άνθρωπο…». Κι άρχισε να βογκάει «Καίτη! Καίτη!» κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Αυτοϊκανοποιούταν και όταν άκουσα και το τέλος που το είπε καθαρά… Το μόνο που έκανα όταν το έκλεισα, κοιτάω τα κορίτσια και κάνω μπλιαχ… Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46-47″.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Επειδή μάθαμε και το όνομα μετά εμείς, δεν περιμέναμε κάτι άλλο δηλαδή, το πιστοποιήσαμε».


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!