GOSSIP

Δακρυσμένος ο Καπουτζίδης είπε επί σκηνής το δικό του αντίο στον Πάνο Νάτση

Ο θάνατος σε τροχαίο ατύχημα του 31χρονου ηθοποιού Πάνου Νάτση, έχει συγκλονίσει τους πάντες και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον καλό φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Καπουτζίδη, που είχε επιλέξει τον αδικοχαμένο Πάνο και ως πρωταγωνιστή τη θεατρική παράσταση που ανεβάζει και ως μέλος του καστ της νέας τηλεοπτικής σειράς που έχει στα σκαριά.

Ωστόσο, ο Γιώργος Καπουτζίδης, είχε επιλέξει να μην χρησιμοποιήσει τα social media ή να κάνει τηλεοπτικές δηλώσεις, όπως έκαναν πολλοί συνάδελφοί του για να αποχαιρετήσει τον Πάνο Νάτση.


Τελικά αποφάσισε να αναφερθεί για πρώτη φορά στον θάνατο του ηθοποιού το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» όπου πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ήβη.

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί» ανέφερε συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης, συγκινώντας το κοινό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!