GOSSIP

Ο Πιλίδης επέστρεψε στην Αθήνα και έκανε την πρώτη ανάρτησή του [εικόνα]

Στην αγκαλιά της συντρόφου του και δίπλα στην οικογένειά του, βρίσκεται από χθες ο πρωταθλητής της πάλης Γιωρίκας Πιλίδης, αφού επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο στην Αθήνα, καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor για λόγους υγείας.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε στο ριάλιτι επιβίωσης, είχε καταφέρει να ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, αλλά και με τον χαρακτήρα του και είχε αποκτήσει αναρίθμητους φαν που μάλιστα ήταν βέβαιοι πως ο Γιωρίκας ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο φετινό Survivor.


Ο ίδιος, τώρα που επέστρεψε, προφανώς εισέπραξε την μεγάλη αγάπη που του δείχνει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και με μια ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες και να... απολογηθεί που αποχώρησε νωρίς από το Survivor.

«Από που να αρχίσω και τι να πρωτοπώ… Καταρχήν θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε έναν έναν ξεχωριστά για όλοι αυτήν την φανταστική υποστήριξή για όλα τα υπέροχα μηνύματα που έχω λάβει.  Θέλω επίσης να ζητήσω μια συγνώμη από όλους που δυστυχώς για Λόγους Υγείας δεν μπόρεσα να συνεχίσω αυτό το υπέροχο ταξίδι που λέγεται Survivor. Τέλος θέλω να σας υποσχεθώ πως όλα τώρα ξεκινάνε και θα τα πούμε σύντομα Αδέρφια μου» έγραψε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!