TV BITS

Survivor: Κατσαούνης και Μαρτίκας κατηγορούν πως για όλα φταίει η Μυριέλλα

Στο αποψινό νέο επεισόδιο του Survivor, που θα μεταδοθεί σήμερα Τετάρτη 2/2 στις 21.00 από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, θα δούμε ποιος Μαχητής θα αποχωρήσει, αλλά πριν το συμβούλιο, κάποιοι θα εκτοξεύσουν βαρύτατες κατηγορίες για τη Μυριέλλα.

Το κλίμα στη Μπλε ομάδα αυτή την εβδομάδα είναι ιδιαίτερα τεταμένο και άσχημο, αφού όχι μόνο είναι υποψήφιοι για αποχώρηση οι Άσπα, Ανδρέας και Κατσαούνης, αλλά η ομάδα σημείωσε πολλές ήττες στη σειρά, ενώ οι καβγάδες ανάμεσα στους Μαχητές είναι αλλεπάλληλες.


Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου όμως ακούμε αρχικά τον Μαρτίκα να διατυπώνει τη δική του θεωρία για το τί έχει συμβεί στην ομάδα του και ακούγεται να λέει πως μήπως η βόμβα που έριξε ο Λάμπρος στο συμβούλιο και οδήγησε στη διάσπαση των Μαχητών, έγινε επίτηδες.


Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Κατσαούνης που κατηγορεί ευθέως τη Μυριέλλα πως είπε ψέματα στον Λάμπρο για να προκαλέσει χαμό στους Μαχητές.


Σήμερα θα δούμε όμως και ένα νέο συναρπαστικό αγώνισμα επάθλου και ακούμε τον Σάββα να προσπαθεί με φωνές να ανυψώσει το ηθικό της Μπλε ομάδας.


Φυσικά θα ακολουθήσει το συμβούλιο αποχώρησης.


Μη χάσετε το νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!