GOSSIP

Ξεκινά η δίκη του Παναγιωτόπουλου - Δείτε τι αποζημίωση διεκδικεί μια πρώην του

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί στο εδώλιο δικαστηρίου, κατηγορούμενος για διαρροή ροζ βίντεο στο Διαδίκτυο και μάθαμε τί ποσό διεκδικεί ως αποζημίωση για ηθική βλάβη μια πρώην σύντροφός του.

Συγκεκριμένα η δίκη του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Χθες είδαμε σε πρωινή εκπομπή πλάνα τηλεοπτικής κάμερας η οποία απαθανάτισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μαζί με τη σύζυγό του, να μπαίνουν στο αμάξι τους ενώ η 30χρονη πρώην σύντροφός του, που τον κατήγγειλε πρώτη κάνει έκκληση με εξώδικό ώστε να προστατευτεί από τα μέσα μαζική ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί όμως οτι μία από τις πρώην συντρόφους του παρουσιαστή θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ, για ηθική βλάβη, καθώς εξακολουθεί να κυκλοφορεί βίντεό της στο διαδίκτυο.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της 28χρονης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε σχετικά με την υπόθεση: «Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί. Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!