TV BITS

Survivor: Η Αθηνά χθες πλάνταξε στο κλάμα στο έπαθλο επικοινωνίας [βίντεο]

Οι Διάσημοι έχουν προχωρήσει πολύ στα έπαθλα επικοινωνίας του Survivor και στο χθεσινό αγώνα, όταν ο Λιανός τους ανακοίνωσε πως αν νικούσαν θα έβλεπαν φωτογραφίες και μηνύματα από γονείς, αδέλφια και παιδιά, σχεδόν όλοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Μόνο τα μάτια της Ευρυδίκης και της Ναυσικάς έμειναν στεγνά από δάκρυα στο άκουσμα του επάθλου, αφού είδαμε να συγκινούνται όλοι οι άλλοι: από τον Αποστόλη και τον Λάμπρο μέχρι τη Βρισηίδα και τον Άρη.


Ωστόσο την πιο συγκλονιστική αντίδραση είχε η Αθηνά Ευμορφιάδη, αφού ο Λιανός της είπε πως θα έβλεπε και μήνυμα από την κορούλα της και η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας λύγισε και ζήτησε από τους συμπαίκτες της να τα δώσουν όλα για τη νίκη, όπως θα έκανε και η ίδια.



Τελικά, αν και αρχικά ο αγώνας έδειχνε να δυσκολεύει τους Διάσημους, η Κόκκινη ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τον Λάμπρο να κατακτά τον τελικό πόντο και την Αθηνά να έχει φέρει τον ένατο πόντο στην ομάδα της.


Οι Διάσημοι πανηγύρισαν έξαλλα αυτή τη νίκη και η Αθηνά ξέσπασε και πάλι σε κλάματα.


Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η συγκίνησή της, αλλά και των συμπαικτών τους όταν όλοι τους είδαν τα μηνύματα από τους συγγενείς τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!